Užsiėmimai „Sveikatai palankaus maisto gaminimo principai“

     Š.m. spalio 23 dieną Krekenavoje ir Jotainiuose vyko užsiėmimai „Sveikatai palankaus maisto gaminimo principai“. Užsiėmimus vedė Dr. Gintarė Šabajevienė – biomedicinos mokslų daktarė, maisto ruošimo diplomuota specialistė, ilgametė gyvenimo būdo pokyčių programų suaugusiems ir vaikams bei Dominyka Šabajevaitė, kuri specializuojasi ikimokyklinio amžiaus vaikų ugdyme, kuria ir įgyvendina sveikatinimo ugdymo edukacijas, talkina maisto ruošos mokymų metu paaugliams ir suaugusiems.

    Užsiėmimo metu dalyviai turėjo galimybę gaminti trintą moliūgų sriubą bei desertą. Dalyviai liko maloniai nustebinti maisto grožiu ir skoniu.

Visuomenės sveikatos stiprinimo specialistė

Dovilė Švabinskienė